Støt lokalt og køb TV og internet hos Aale Kabelnet

Brugervurdering: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

De fleste mennesker har gennemgået processen flere gange. Du er enten flyttet til en ny adresse eller også er din nuværende TV pakke utilstrækkelig og hænger ikke længere sammen med husstandens behov. Du har derfor besluttet, at den gamle TV pakke skal erstattes af en ny og startskuddet til en omhyggelig udvælgelsesproces er hermed givet. Der er mange ting som spiller ind, når der skal vælges en ny TV udbyder og kriterierne varierer afhængig af, hvem du spørger, men et gennemgående kriterium,det  alle synes at være interesseret i, er TV til billige priser.

Fordele ved at vælge TV pakken hos Aale Kabelnet

Et samarbejde mellem youSee og Aale Kabelnet har gjort det muligt at tilbyde TV til billige priser uden at gå på kompromis med mængden at de udbudte kanaler. Samarbejdet har endvidere medvirket til, at Aale Kabelnet har et omfattende TV-udbud og samtidig yousee’s egen streamingtjeneste, Web-tv. Med Web-TV kan du streame din TV pakke på alle platforme så længe du er koblet op på internettet og er inden for E.U. grænser. Så hvad enten du tilbringer ferien med at sejle rundt fra havn til havn i de danske farvande eller familien camperer ved Gardasøen i Italien, så kan du stadig samle familien fredag aften og støtte jeres favorit i årets X-factor

Bland Selv - Tv og streaming samlet ét sted

Over 10 streamingtjenester at vælge imellem
Streamer du film og serier? Med Bland Selv kan du blande masser af streamingtjenester ind i din tv-pakke. Og du kan nemt skifte dem ud, hvis du får lyst til at prøve noget nyt.

tvstreaming

 

Ekstrakanaler

Du har mulighed for at tilkøbe en eller flere kanaler til din faste TV pakke. Det kræver enten youSee boksen, eller en kortlæser. Se hele udbuddet her.

ekstrakanaler

 

youSee ekstrakanalen

Hver måned vises der en smagsprøve på youSee-Ekstrakanalen. 
Find den på kanalplads 55

youseekanal55

Udskriv