Skip to main content

Kanalerne VH1 og Disney Jr. lukker pr. 20 marts

Oprettet d. 15. februar 2024

Kanalerne VH1 og Disney Jr. lukker pr. 20 marts
VH1 og Disney Jr. udgår fra den 20. marts 2024. Det sker, fordi Viacom og Disney, som ejer kanalerne, har valgt at lukke dem.
Medlemmer, der har valgt kanalerne via Bland Selv eller Ekstrakanaler, modtager en varsling fra youSee pr. mail eller brev. 

Fuldpakke 
MTV Hits bliver en ny kanal i Fuldpakken i stedet for VH1. MTV Hits vil ligge på den samme kanalplads som VH1. Der kommer ikke en erstatningskanal for Disney Jr. men der bliver sendt udvalgte programmer fra Disney Jr. på Disney Channel kanalen.

Bland Selv 
Her vil VH1 automatisk blive erstattet med en ny kanal; Nick Music. Nick Music er en musikkanal med sjove, familievenlige musikvideoer og andet musikrelateret indhold. Der kommer ikke en erstatning for Disney Jr. så her kan man vælge en anden kanal i stedet. Det er selvfølgelig op til den enkelte, om man ønsker at vælge en anden kanal end Nick Music, som tilføjes automatisk.

Ekstrakanaler
Medlemmer der har tilvalgt VH1 og Disney Jr. til deres faste tv-pakke vil automatisk få opsagt den tilvalgte Ekstrakanal. Deres abonnement på den faste tv-pakke vil fortsætte uændret.

Se flere nyheder herunder