Store nyheder på sportsområdet

TV 2 har erhvervet store sportsrettigheder til landsholdsfodbold og EM-slutrunder i fodbold. På TV 2s sportskanaler og TV 2 PLAY er en stor efterårssæson i gang.

I foråret indkøbte TV 2 nye store rettigheder til europæisk klubfodbold – Europa League og Conference League – og efter sommerferien er det lykkedes det for TV 2 at erhverve yderligere fodboldrettigheder i en aftale med det europæiske fodboldforbund UEFA.

TV 2 har for årene 2022-2028 købt rettighederne til samtlige kampe – EM- og VM-kvalifikationskampe, Nations League- og venskabskampe – med det danske herrelandshold i fodbold, som hermed vender hjem til TV 2s hovedkanal. Samtidig har TV 2 sammen med DR sikret rettighederne til EM-fodboldslutrunderne i 2024 og 2028.

Foruden herrefodboldlandsholdet og EM-slutrunderne indeholder UEFA-aftalen et stort antal fodboldlandskampe uden dansk deltagelse i EM- og VM-kvalifikationerne, Nations League samt venskabskampe. Disse kampe vises på TV 2s kanaler og på TV 2 PLAY. I alt omfatter aftalen cirka 1.200 fodboldlandskampe.

 Stort efterår på sportsområdet

Efteråret på TV 2s sportskanaler og TV 2 PLAY er i fuld gang, og ligesom i sommer er det muligt at opleve spansk og italiensk klubfodbold på både TV 2 SPORT X (som er hjemmebanen for LaLiga og Serie A) og på TV 2 SPORT. Begge kanaler leverer fodbolddækning i situationer, hvor der er flere gode fodboldkampe til rådighed for TV 2 SPORT X, og hvor TV 2 SPORT ikke har live-transmissioner med de danske sportsstjerner, som hører hjemme på kanalen.

Når sæsonens første udgave af El Clásico mellem FC Barcelona og Real Madrid spilles lørdag 24. oktober, kan du se med på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY.

Foruden spansk og italiensk fodbold byder den kommende måned – trods visse corona-aflysninger – på et stort udbud af danske og internationale sportsbegivenheder på TV 2s kanaler og på TV 2 PLAY: Dansk klub- og landsholdshåndbold, dansk ishockey, Grand Tour-cykelløbet La Vuelta a España, WTA- og ATP-tennis samt badminton, amerikansk fodbold, atletik og cyklecross.

 

Udskriv

Få foreningen på din mobil

 
Scan QR koden
 
 TUKNET APP

Tilmeld dig Nyhedsmail

 

Persondataforordningen, GDPR
Foreningens privatlivspolitik kan se  på 
 
 
 
 

Betalingsservice

BS Aale Kabelnet

bs

BS Yousee 

  Internet          telefoni  

Få driftinfo fra

Fejlmeld til  Dansk Kabel TV.

Se drift info på din adresse YouSee.

Sådan får du YouSee driftsinformation på e-mail og sms

Opsætning af TV

Frekvens : 450000 Khz
NetværksID : Ny NetID
Identifikation : 64 QAM
Symbol Rate : 6875
 
Hjælp til opsætning af

Vejledning til Mail

Vejledning til opsætning
af Mail og adgang til WEB-Mail 
 
Opsætning af mail
 
 WEB-MAIL

Udskriv Kanaloversigt

Grundpakken              

Mellempakken          

Fuldpakken