Hvor hurtigt internet har jeg brug for?

Det er forskelligt fra husstand til husstand, hvor stort behovet for hurtigt internet er. Nogle husstande bruger internettet til at tjekke mails og gå på netbank. Andre bruger nettet til at streame film, tv og musik, spille computerspil online og har en masse elektroniske produkter, som bruger bredbåndsforbindelsen. Og de har brug for en højere hastighed.

Her er en oversigt over, hvor mange Mbit-hastighed, du har brug for derhjemme:

50 Mbit
Med 50 Mbit kan hele husstanden surfe online. Så kan I modtage og sende mails, browse på de sociale medier, tjekke netbank og læse nyheder på nettet. Med 50 Mbit kan I også streame film, tv og musik og spille spil på nettet på op til 3 enheder ad gangen.

200 Mbit
Med 200 Mbit kan I være koblet til nettet med mange enheder på én gang. Fx kan I streame film, tv og musik og game online på op til 5 enheder ad gangen. Og har I gadgets, der bruger internet derhjemme? Med 200 Mbit kan I fx være være koblet på nettet med trådløse højttalere, trådløs lysstyring, og hvad I ellers har af elektroniske løsninger.

1000 Mbit
Med 1000 Mbit får du den bedste bredbåndsforbindelse. 1000 Mbit giver dig internet med tårnhøje hastigheder til hele familien. Med 1000 Mbit kan hele husstanden se tv og film, streame musik og game online på op til 10 enheder ad gangen med en hurtig forbindelse. Du får også en høj download-hastighed, så du kan hente store filer samtidig med, at du streamer. Og så kan dine elektroniske gadgets være tilkoblet via internetforbindelsen - så kan du ubekymret lytte til musik på dine trådløse højttalere, bruge din internetforbindelse til trådløs lysstyring og meget mere.

Hvilken hastighed kan jeg få på min adresse?

 Kan jeg få internet på adressen

Udskriv

Få foreningen på din mobil

 
Scan QR koden
 
 TUKNET APP

Tilmeld dig Nyhedsmail

 

Persondataforordningen, GDPR
Foreningens privatlivspolitik kan se  på 
 
 
 
 

Betalingsservice

BS Aale Kabelnet

bs

BS Yousee 

  Internet          telefoni  

Få driftinfo fra

Fejlmeld til  Dansk Kabel TV.

Se drift info på din adresse YouSee.

Sådan får du YouSee driftsinformation på e-mail og sms

Opsætning af TV

Frekvens : 450000 Khz
NetværksID : Ny NetID
Identifikation : 64 QAM
Symbol Rate : 6875
 
Hjælp til opsætning af

Vejledning til Mail

Vejledning til opsætning
af Mail og adgang til WEB-Mail 
 
Opsætning af mail
 
 WEB-MAIL

Udskriv Kanaloversigt

Grundpakken              

Mellempakken          

Fuldpakken