Fejlmeldinger

Fejlmeldinger på antenneanlægget

 

MCj030410900001

 

Service telefon

Har du spørgsmål til Tv eller internettet kan du kontakte foreningens service telefon på nr. 61615380

 

Fejl på TV:

Medlemmet kan kontakte Dansk Kabel TV’s service afd. på telefon nr.: 43 32 47 00 eller skrive en mail på adr.: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Her prøver service afdelingen at hjælpe medlemmet og lykkes det ikke, så bliver der lavet en fejlmelding og medlemmet vil herefter blive kontaktet af en tekniker for aftale om dato for service besøget.

Fejl på både Internet og TV:

Medlemmet kan kontakte Dansk Kabel TV’s service afd. telefon nr.: 43 32 47 00 eller via anden computer skrive en mail på adr.: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Her prøver vi at hjælpe medlemmet og lykkes det ikke, så bliver der lavet en fejlmelding og medlemmet vil herefter blive kontaktet af en tekniker for aftale om dato for service besøget.

Fejl/problemer med YOUSEE HD boks:

Her prøver YOUSEE at hjælpe medlemmet og lykkes dette ikke, så laver YOUSEE en fejlmelding til Dansk Kabel TV’s service afd. Medlemmet vil herefter blive kontaktet af en tekniker for aftale om dato for service besøget.

 

Fejl på Internet:                

Kunde skal kontakt internet support på telefon nr.: 70 70 40 40

Her prøver support i første omgang at hjælpe medlemmet pr. tlf. og lykkes det mod forventning ikke, så laver support en fejlmelding til service afd. Medlemmet bliver herefter kontaktet af en tekniker for aftale om dato for service besøget.

 yousee support

 

 

 

 

 

 

Udskriv

Opsætning af TV

Frekvens : 450000 Khz
NetværksID : Ny NetID
Identifikation : 64 QAM
Symbol Rate : 6875
 
Hjælp til opsætning af

Vejledning til Mail

Vejledning til opsætning
af Mail og adgang til WEB-Mail 
 
Opsætning af mail
 
 WEB-MAIL