Skip to main content

Bland din helt egen pakke med både tv og streaming

Du harsom medlem af Aale Kabelnet, mulighed for at blande din egen underholdningspakke med både tv-kanaler og streamingtjenester. Og du kan endda skifte dem ud, lige når det passer dig – direkte på dit tv med en YouSee Tv-boks, eller et digitalt kort.Vi tilbyder 2 forskellige Bland Selv pakker, som består af den faste grundpakke plus et antal point, som du kan fordele på kanaler eller  streamingtjenester som du har lyst:

Mellempakke Bland Selv =  Grundpakken + 5 point.

Fuldpakke Bland Selv =  Grundpakken + 36 point

Begge disse pakker koster det samme som de respektive faste pakker.   

Som noget nyt: Hvis du vælger Mellempakke Bland Selv, har du mulighed for at tilkøbe 10 ekstra point til den lave pris på Kr. 70,- pr. måned.   

Med den nye mulighed kan du således vælge flere tv-kanaler og streamingtjenester, og få præcis den underholdning, du ønsker. De 10 ekstra point kan fx bruges til at vælge Netflix, Viaplay, TV 2 PLAY og/eller tv-kanaler.

De 10 ekstra point koster 70 kr./md. og betales direkte til YouSee. Beboere og medlemmer, som har en tv-pakke, kan bestille Bland Selv i alle YouSee-butikker, på 70 70 40 40 eller på yousee.dk/tv.

4 gode grunde til at vælge Bland Selv

  • Saml al underholdning ét sted
  • Vælg frit mellem over 50 tv-kanaler og over 10 populære streamingtjenester
  • Udskift tv-kanaler og streamingtjenester lynhurtigt fx direkte via YouSee Tv-boksen
  • Få et fantastisk overblik over al indhold, og find dét, du vil se nemt og hurtigt.

Skift, når det passer dig
Du kan blande og skifte indholdet af din nye tv- og streamingpakke direkte via YouSee Tv-boksen, YouSee Tv & Film-appen og tv.yousee.dk. Og du kan se det, du har valgt inden for en time. Det du har valgt, kan du frit skifte ud igen efter 30 dage

Med Grundpakken får du:
• 26 faste tv-kanaler
• Fri adgang til masser af film, serier, dokumenterer og børneprogrammer
• Adgang til eksklusiv underholdning, som du kan se før alle andre
• Adgang til det hele på mobil, tablet og pc

Har du i dag en Mellem- eller Fuldpakke med Bland Selv?

 Din Mellem- og Fuldpakke med Bland Selv ændres automatisk fra antal tv-kanaler til point. Så du kan bare gå i gang med at blande din favoritpakke med streaming og tv-kanaler – prisen er uændret

 Det med "SMÅT"

Flere TV apparater:

Har du f.eks. 2 stk. TV apparater derhjemme, kan du via kort og kortlæser, se enten 6 eller 36 ekstra kanaler på det ene TV.
På det TV, der ikke har et kort, kan du se kanalerne i grundpakken.
Vil du gerne se alle kanalerne på TV nummer 2, kan du flytte kortlæseren fra det ene tv til det andet, eller købe en ekstra kortlæser og bestille et ekstra digitalt kort fra Yousee.

Skift, når det passer dig
Du kan blande og skifte indholdet af din nye tv- og streamingpakke direkte via YouSee Tv-boksen, YouSee Tv & Film-appen og tv.yousee.dk. Og du kan se det, du har valgt inden for en time. Det du har valgt, kan du frit skifte ud igen efter 30 dage. Det er dog først muligt at skifte indholdet på tv-boksen fra i morgen.

Priser:
Prisen for en “TV pakke med Bland Selv/Streaming” er den samme som for en almindelig TV pakke,

Engangs omkostninger ved “TV med Bland Selv”
Yousee TV-boks er nu en del af din TV-pakke eller
Kortlæser “YouSee kompatibel” Kr. 295,00 og digitalt kort YouSee: GRATIS

Pakkeskift Se foreningens hjemmeside

Bestilling:
Du skal bestille “TV-med Bland Selv” hos Yousee, og det gøres på hjemmesiden.
Bestil “TV med Bland Selv/Streaming”

godt at vide

Hvordan bruger jeg Viaplay i forbindelse med Bland Selv tv-kanaler?

Vælger du Viasat Film inkl. Viaplay, får du tilsendt en e-mail til den adresse du har registreret hos YouSee.
I denne e-mail finder du denne guide til hvordan du kommer i gang med Viaplay. I e-mailen finder ud også en aktiveringskode og en sikkerhedskode.

Når du er oprettet hos Viaplay med den tilsendte aktiveringskode og sikkerhedskode, så kan du logge ind på viaplay.dk, i Viaplay-appen til iOS og Android eller på PlayStation 4.

 Oplev dine TV-kanaler på alle skærme

Se tv. Når og hvor du vil Se dine tv-kanaler på mobil, tablet og pc. Når og hvor du vil. Det koster ikke ekstra. Bare du er på nettet. Har du Mellem-, Fuld-, tillægs- eller Bland Selv-pakke kan du også starte programmer forfra. Og gå på opdagelse i det store Tv-arkiv.

Hent app’en – eller gå til tv.yousee.dk App’en YouSee Tv & Film findes både til mobil og tablet i App Store og Google Play. På tv.yousee.dk kan du se tv på din pc.

Log på For at logge på app’en eller tv.yousee.dk skal du have et YouSee Login. Du skal oprette dit login ved at bruge dit NemID. Det gør du på yousee.dk/opretlogin. Har du allerede oprettet et login, kan du bare bruge det. Er du i tvivl om noget? Få hjælp på yousee.dk/tvoveralt

Bemærk. TV 2 kan kun ses på pc, tablet eller mobil, når man er på nettet med YouSee Bredbånd. Vi har desværre ikke rettigheder til at gemme alle tv-programmer i Tv-arkivet, ligesom det heller ikke er alle programmer, du kan starte forfra. TV 2 kan dog tilkøbes, for 5,- pr. måned, som selvstændigt abonnement, uden binding eller opsigelsesperiode.

Bestilles hos kundeservice hos Yousee på tlf.: 7070 4070. YouSee Tv & Film app’en bruger almindelig mobildata.